Keresés

Elérhetőségeink

 Általános pályázati információk:

Email: info@energiapalyazat.hu

 06/30-6-516-516

A feltüntetett  telefonszám
ügyfélfogadási időben hívható,
minden munkanap
9:00 és 16:00 óra között.
Amennyiben nem ér el minket
3 munkanapon belül visszahívjuk.

Tisztelt Érdeklődő!
 
Az alábbiakban tájékoztatjuk a 2017 Otthon Melege Program, Fűtési rendszer korszerűsítésének támogatása alprogramban való részvételi feltételekről.

Elindult pályázati ajánlat készítő felületünk, amit IDE kattintva érhet el, ahol ÖN könnyen összeállíthatja a saját háza korszerűsítéséhez szükséges ajánlatot. Nagyon könnyen több összeállítást is tud készíteni.

Pályázatot a magyarországi lakóhellyel rendelkező, cselekvőképes nagykorú természetes személyek nyújthatnak be. (Magánszemély, aki az ingatlan tulajdonosa).

Amennyiben a pályázattal korszerűsíteni tervezett épület több magánszemély tulajdonában áll, úgy bármely tulajdonostárs jogosult pályázat benyújtására, a további(valamennyi)tulajdonostársak/haszonélvezők tervezett beruházás megvalósításához és fenntartásához történő hozzájárulása esetén. (Hozzájárulási nyilatkozatot küldjük.)

A pályázat benyújtásakor a pályázati adatlapon a pályázónak nyilatkozni kell, hogy a fejlesztéssel érintett épületnek nincs állékonysági problémája a fejlesztés előtti állapotban. (Azaz nem omlófélben lévő, lakható épületről van szó.)

A támogatás igényelhető

- a pályázat benyújtását megelőzően használatban lévő (lakott), a pályázó magánszemély tulajdonában álló lakóépületek

- egyedi fűtési rendszerrel rendelkező társasházi lakások

fűtéskorszerűsítési munkálataira.

Önállóan támogatható tevékenységek:

- hőtermelő berendezés cseréje új kondenzációs gázkazánra

Önállóan nem támogatható, választható tevékenységek:

- meglévő fűtési rendszer hőleadóinak és/vagy csőhálózatának korszerűsítése vagy kialakítása

- járulékos munkálatok (kéményátépítés/kialakítás, fűtési- és használati melegvíz ellátó rendszer átalakítás)

Támogatási intenzitás

A támogatás mértéke az elszámolható bruttó költségek 40%-a, de maximum 700.000,- Ft azaz hétszázezer forint.

A pályázat kizárólag magyar nyelven, elektronikus úton, a pályázati benyújtórendszeren keresztül, ügyfélkapus azonosítást követően az adatlapok kitöltésével és a szkennelt dokumentumok csatolásával kerül benyújtásra.

Amit ajánlunk:

· könnyen kezelhető érthető weboldal és ajánlatkészítő (műszaki és technikai támogatással)
· komplex kivitelezés az ajánlattól az átadásig
· pályázatírás
· 2 db energetikai tanúsítvány, műszaki felmérés, tervezés
· 20 éves tapasztalat
· garancia
· mindent egy kézből

További szolgáltatásaink a pályázat mellé:

1.    Igény szerint támogatási előfinanszírozással együtt, azaz Önnek csak a felújítás 60%-át kell kifizetnie, azaz az önerőt, a támogatási részt mi megelőlegezzük Önnek. Mi megelőlegezzük Önnek 100%-ban a támogatási részt, és lebonyolítunk Ön helyett mindent. Kap egy kulcsrakész felújított rendszert. Ezzel mentesül minden kockázat alól, amit mi vállalunk át, és ez arra ösztönöz minket, hogy a pályázat gyorsan és precízen valósuljon meg.
A támogatás előfinanszírozása a kivitelezés ár 5%-a.

2.    Igény szerint az állami támogatások széles körét kihasználva a szükséges önerőt részletekben is megfizetheti, további 30%-os állami támogatással lakástakarék pénztáron keresztül. Ezt is teljes körű ügyintézéssel vállaljuk. Ebben az esetben szabad adóazonosító jellel rendelkező magánszeméllyel lakástakarék szerződést kötünk, így a lakástakarék pénztár fizeti Ön helyett az Önrész mértékét és Ön havi részletekben törleszti a pályázati kivitelezés önrészét. Az lakás-takarékpénztári 30%-os állami támogatás miatt újabb 30% támogatáshoz juthat ez által.

Sikeres pályázatok benyújtásának a titka: megfelelő információ, a megfelelő időben!

Köszönettel: az energiapályázat.hu csapata

Share

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt biztosíthassuk látogatóinknak.