Támogatás, előfinanszírozás, csak az önrészt kell fizetnie! 

Akár önrész nélkül is velünk elindulhat!

    HŐSZIGETELÉS

Támogatás mértéke akár 40% + 30% is lehet!

NYÍLÁSZÁRÓCSERE

Támogatás, előfinanszírozás, csak az önrészt kell fizetnie! 

Akár önrész nélkül is velünk elindulhat!
NAPELEM -NAPKOLLEKTOR
Támogatás mértéke akár 40% + 30% is lehet!
KAZÁNCSERE

Fűtés korszerűsítés

Pályázati útmutatók

Otthon Melege Program
Konvektorcsere


Pályázati útmutató

Pályázati hírek

Iratkozzon fel egy rövid regisztráció után hírlevelünkre, hogy ne maradjon le egyetlen kedvező ajánlatról sem!

Keresés

Elérhetőségeink

 Általános pályázati információk:

Email: info@energiapalyazat.hu

 Műszaki információk:

Email: muszaki@energiapalyazat.hu

 

A feltüntetett  telefonszám
ügyfélfogadási időben hívható,
minden munkanap
9:00 és 16:00 óra között.
Amennyiben nem ér el minket
3 munkanapon belül visszahívjuk.

Belépés

A projektmenedzsment az alábbi tevékenységet tartalmazza:

  • Támogatási szerződés előkészítése. A szerződés tartalmi elemei közti összhang megteremtése, a szerződés pontjainak - megvalósulási ütemterv, költségvetés támogatáslehívási ütemezés - aktualizálása, közbeszerzési terv összeállítása.

 

  • Pályázati cash-flow ellenőrzése Az uniós forrásból megvalósuló projektek általában szakaszosan, utófinanszírozással kerülnek folyósításra. Az elszámolni kívánt számlák pontos nyilvántartása azok előírás szerinti kitöltése kiemelten fontos feladat.

 

  • Kapcsolattartás a támogató szervezettel Kapcsolattartás a közreműködő szervezettel és az irányító hatósággal. Egyeztetések a projekt megvalósulásáról, módosítási kérelmek összeállítása. A projekt megvalósítása folyamán felmerült kérdések tisztázása a kérdésekben a pályázó szervezet szakmai képviselete.

 

  • Pályázatban szereplő vállalások fenntartásának ellenőrzése. A projekt szerződésben vállalt teljesítései a támogatási összeg folyósításának legfőbb előfeltétele. Szükségszerű ezek megvalósulásának folyamatos és átfogó ellenőrzése.

 

  • Szakmai tanácsadás a tervezés, közbeszerzés, kivitelezés folyamán Számlák, szerződések kötelező tartalmi eleminek ellenőrzése, közreműködés a közbeszerzési eljárás bonyolításában, közbeszerzési dokumentáció összeállítása.

 

  • Kifizetési kérelmek és projekt előrehaladási jelentések A dokumentumok összeállítása a támogató szervezet által előírt formában és követelményeknek megfelelően. A támogató szervezet honlapján, elektronikus úton a számlák feltöltése, rendszerezése, elszámolása, illetve a projekt állapotáról történő szakmai időszaki összefoglalók elkészítése

 

  • Műszaki ellenőrzési feladatok elvégzése. Műszaki feladatok ütemezése, a végrehajtás ellenőrzése, a projekt fizikai megvalósításának irányítása.

 

Share