Enerigapályázat ajánlatkérés

Amire szüksége van az ajánlatkérés kitöltéséhez:
1 db mérőszalag, minimális műszaki tudás, 15 perc idő

Fűtéskorszerűsítéshez: alapterület amennyiben komplett fűtés rendszer csőhálózat vagy radiátorcserét kér, akkor a tényleges radiátoros fűtött alapterület mérete. Ugyanígy padló vagy fal fűtés esetén. (Tehát lehetséges egy 100nm-es házon 100nm radiátoros rendszert és egy 40 nm padlófűtést kérni.)

Fűtéskorszerűsítéshez: kémény mérete a meglévő vagy telepítendő kazán tetejétől a kémény tetejéig (körülbelül mérés nélkül saccolható, szintenként 3,5 m számolva)

Fűtéskorszerűsítéshez: HMV (Használati Meleg Víz) készítés módja alapján tud kazánt választani.
1. Kombi átfolyós üzemű kazán: Fűtés + átfolyós üzemű meleg víz készítés (1db csaptelepet tud ellátni egyszerre)
2. Beépített tárolós kazán: Kazán mellé-mögé egy 40-60 l-es melegvíz tároló van beépítve. (mérete 70-80cm széles együtt!) Ezáltal kész melegvizet tud szállítani egyszerre több csapolóhoz. Mi ezt javasolnánk!
3. Fűtő kazán: Amennyiben működő életképes indirekt (külső) tárolóval rendelkezik a régi rendszere és nem szeretné lecserélni. Vagy napkollektoros rendszerrel rendelkezik. Vagy napkollektoros rendszert választ ezen pályázat keretében akkor a napkollektoros (300l-es) tároló a napkollektoros rendszer tartozéka lesz.
4. Fűtő kazán + 120 l tároló: fűtő kazán + alá/mellé telepített 120l—es hengeres indirekt tároló.
Mi a Wolf rendszereket ajánljuk a minőség/ár tekintetében. Ezeket 5 év garanciával adjuk.

Nyílászárócseréhez: az összes nyílászáró külső falnyílás mérete (szélesség, magasság) esetlegesen szükséges-e belső és/vagy külső párkánycsere (jobbára igen) redőny, szúnyogháló igény szerint

Hőszigeteléshez: házának külső befoglaló méretei hossza, szélessége és a fal magassága a talajtól (vagy ahonnan a szigetelés indul pl, megmaradó kőlábazat tetejétől) a tető kezdőpontjáig függőlegesen mérve. A program mindenképp számol egy minimum 30cm-es lábazatot, amire ha nincs szüksége, akkor kollégáink kiveszik ajánlatából. A lábazat a megadott teljes falmagasságból kerül leszámításra, tehát egy 4m-es megadott falmagasság méretnél a program 3,7m magasságú homlokzatszigetelést számol és 30cm (ha nem változtatja meg nagyobbra) lábazati szigetelést.

Napkollektor: Lehetőleg déli tetőfelület szükséges hozzá, csak HMV termelésre alkalmas rendszerek vannak programunkban. Fűtésrásegítés gazdaságilag nem javasolt. Javasolt a gázkazán azonos rendszer választása.

Pellet, faelgázosító kazán: amennyiben fűtésrendszert is szeretne biomassza rendszeréhez, azt csak kondenzációs kazánnal együtt tudja kitölteni, kollégáink az Ön által elkészített ajánlatból kiszedik a gázkazános részt amennyiben nem szükséges és egyedi ajánlatott küldenek.

Napelem: esetén a meglévő fizetett villanyszámla havi díjának összege (túltermelés gazdaságilag nem ajánlott). Lehetőleg déli 40 fokos dőlésszögű tető javasolt a szükséges nagyságban.

Hőszivattyú: .....

Kollégáink telefonon segítenek amennyiben elakad vagy kérdése van a kitöltéssel kapcsolatban.

Köszönettel: Energiapályázat.hu csapata

Tovább